Štampaj

Novosti

Akcija ,,Beograd specijal“ ponovo aktuelna

Željeznički prevoz Crne Gore AD ponovo je za svoje putnike pokrenuo akciju Beograd specijal.

opširnije

Moguće angažovati vanredne vozove u turističke svrhe

ŽPCG AD u mogućnosti je ponuditi uslugu prevoza, na teritoriji Crne Gore, iznajmljivanjem vagona ili cijelog voza na zahtjev agencija ili turističkih grupa.

opširnije

Akcija ,,Voz za mlade” ponovo aktuelna

ŽPCG AD u periodu od 01.10.2015. do juna 2016. g. organizuje akciju ,,Voz za mlade" kojom želi omogućiti vožnju vozom djeci osnovnih škola, predškolskog uzrasta i vrtića, po promotivnim cijenama.

opširnije

I avgust znatno uspješniji od prošlogodišnjeg

U avgustu mjesecu 2015. godine u lokalnom saobraćaju broj prevezenih putnika i realizovani putnički kilometri veći su za 9%.

opširnije

Anketirani putnici ocijenili pozitivno uslove prevoza vozom

Organi rukovodstva i upravljanja izražavaju zadovoljstvo sve kvalitetnijim uslugama, što korisnici naših usluga ovom anketom i potvrđuju.

opširnije

Od 07. septembra do 12. decembra 2015. god. biće uspostavljen zimski red vožnje

Počev od 07. septembra 2015. do 12. decembra 2015. godine, biće uspostavljen zimski red vožnje za važeći red vožnje 2014/2015. godinu.

opširnije

U julu novi rekord u broju prevezenih putnika na mjesečnom nivou

U julu mjesecu 2015.godine u lokalnom saobraćaju broj prevezenih putnika i prosječan broj putnika po jednom vozu veći je za 8%.

opširnije

Međunarodna konferencija željezničara istočne Evrope

U organizaciji ŽPCG AD Podgorica, u hotelu “Palmon Bay“ u Igalu, u toku je četvorodnevna međunarodna konferencija WMPS-2.

opširnije

Organizovan prevoz vozom za vrijeme “Lake fest-a”

Za potrebe zabavne manifestacije, Lake festivala, koji se održava 14.15.16.avgusta u Nikšiću, ŽPCG je organizovao prevoz svim zainteresovanim posjetiocima iz Bara i Podgorice.

opširnije

ŽPCG NASTAVLjA SA TRENDOM POBOLJŠANJA POSLOVANJA

U junu mjesecu 2015.godine u lokalnom saobraćaju broj prevezenih putnika veći je za 15% , realizovani prihodi veći su za 25% , dok je broj pokrenutih vozova umanjen za 9% u odnosu na jun 2014. godine.

opširnije

×