Štampaj
OBJAVLJENO: 26.12.2023.

Putuj vozom za novogodišnje praznike

Obavještavamo korisnike naših usluga da će zbog interesovanja, a u nastavku dobre saradnje sa Turističkom organizacijom Bar, biti organizovani dodatni polasci iz Bara po završetku koncerata u okviru novogodišnjeg hepeninga u ovom gradu.

Dodatni polasci vozova će biti uvršteni u saobraćaj 30. i 31. decembra, kao i 01, 02. i 03. januara 2024. godine u 02.00h ujutro iz Bara za Podgoricu. Dakle, svi zainteresovani moći će putuju vozom na novogodišnje koncerte u Baru počev od koncerta Nataše Bekvalac 29.12. preko novogodišnjeg koncerta Lepe Brene sve do završetka hepeninga u Baru. Svi zainteresovani u navedenom periodu mogu otputovati vozom u 19:10h iz Podgorice ili izabrati neki od drugih redovnih polazaka za Bar i vratiti se po završetku koncerata u 02:00h. Napominjemo da je broj mjesta ograničen i da je potrebno kupiti povratnu kartu.

Drago nam je da i ovog puta korisnicima naših usluga, a naročito mladim ljudima, omogućimo bezbjedno i ugodno putovanje sa ŽPCG tokom novogodišnjih praznika i bezbrižno uživanje u novogodišnjem hepeningu.

Srećne novogodišnje i božićne praznike svim građanima i korisnicima naših usluga želi Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica.

×