Štampaj
OBJAVLJENO: 12.02.2024.

Učenici II-4 odjeljenja Srednje stručne škole “Ivan Uskoković” posjetili ŽPCG

Učenici II-4 odjeljenja Srednje stručne škole “Ivan Uskoković”, budući saobraćajno-transportni tehničari (otpravnici vozova), sa profesorom Srećkom Kljajevićem, posjetili su našu kompaniju sa ciljem upoznavanja željezničkog sistema i veza između djelova željeznice. Tom prilikom, obišli su željezničku stanicu kako bi u praksi vidjeli kako funkcioniše željeznički sistem, a razgovarali su i sa izvršnom direktoricom, gospođom Ilinkom Pavićević.

Gospođa Pavićević predstavila im je organizaciju naše kompanije, kao i mogućnosti budućeg zaposlenja.

U razgovoru sa direktoricom učenicima je objašnjeno da je njihovo buduće zanimanje najbitnije u smislu organizacije i regulisanja željezničkog saobraćaja, kao i izuzetno odgovorno po pitanju očuvanja bezbjednosti saobraćaja i kretanja vozova na pruzi.

Gospođa Pavićević bila je na raspolaganju učenicima za odgovor na sva pitanja koja su ih zanimala, a razgovarali su i o mogućnostima za nastavak školovanja.

Bilo nam je veliko zadovoljstvo da ugostimo buduće saobraćajno-transportne tehničare i nadamo se da će neki od njih po završetku školovanja odlučiti za rad i u našoj kompaniji.

×