Štampaj
OBJAVLJENO: 19.05.2017.

Saobraćaj ''noćnog'' voza na relaciji Bar-Beograd-Bar ponovo uspostavljen

Obavještavamo korisnike željezničkih usluga da su, nakon intenzivnih sastanaka menadžmenta ŽPCG AD sa predstavnicima željeznica Srbije u cilju realizacije saobraćaja "noćnog" voza na relaciji Bar-Beograd-Bar, Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica i Srbija voz AD Beograd dogovorili da od 16. juna 2017. godine uspostave noćnu ponudu prevoza putnika na ovoj relaciji.

Međunarodni noćni vozovi će saobraćati pomoćnim prevoznim putem preko Užica, Kraljeva i Lapova za Beograd i obratno, sa polaskom iz stanice Bar u 16:50h i iz stanice Beograd oko 18:00h.

U noćnoj ponudi Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica obezbijedio je prevoz u kolima za spavanje, kušet kolima, kolima sa sjedištima i kola za prevoz praćenih automobila.

Voz će saobraćati pomoćnim prevoznim putem do 15. jula 2017. godine, nakon čega će saobraćati redovnom trasom.

Napominjemo da je red vožnje za dnevni Inter City voz ostao nepromijenjen, odnosno da saobraća po redovnim polascima, iz Bara u 07:10h i iz Podgorice u 08:10h, sa presijedanjem i obezbijeđenim alternativnim prevozom autobusima od željezničke stanice Lajkovac do Beograda.

×