Štampaj

Novosti

PREDSTAVNICI ŽPCG I ŽICG NA SEE MOOBILITY 2023

Željeznički prevoz i Željeznička infrastruktura Crne Gore predstaviće se na sajmu SEE MOBILITY 2023 koji se održava 30. i 31.maja u hotelu Jugoslavija u Beogradu.

opširnije

Normalizovan međunarodni saobraćaj na IŽS

Obavještavamo korisnike naših usluga da je uspostavljen međunarodni željeznički saobraćaj, koji je bio u prekidu na teritoriji Infrastrukture železnica Srbije.

opširnije

Poremećaj međunarodnog saobraćaja na teritoriji Infrastrukture železnica Srbije

Usled poremećaja na IŽS između Kosjerića i Požege, za putnike međunarodnog voza 432/433 biće obezbijeđen prevoz autobusima u organizaciji AD"Srbija Voz"

opširnije

Kapaciteti dodatnih vozova povodom Dana nezavisnosti u potpunosti popunjeni

Zadovoljstvo nam je da obavijestimo javnost da su svi kapaciteti dodatnih vozova, koje je Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica ponudio povodom proslave Dana nezavisnosti u Baru, bili u potpunosti popunjeni

opširnije

Turistički vozovi ŽPCG-a

Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica u svojoj ponudi ima prevoz turističkih grupa na relaciji Bar - Kolašin - Bar koje realizuje u saradnji sa turističkim agencijama i organizacijama.

opširnije

Redovne Skupštine akcionara Željezničkog prevoza Crne Gore

Redovna Skupština akcionara će se održati dana 19.06.2023. godine (ponedjeljak) u sali za sastanke Društva

opširnije

Dodatni polasci u lokalnom saobraćaju povodom proslave Dana nezavisnosti

Povodom proslave Dana nezavisnosti i koncerta Zdravka Čolića u Baru, 21. maja u ponudi će biti dodatni par vozova sa polaskom u 18:30h iz Podgorice i povratkom u 02:00h ujutro.

opširnije

LJETNJA SEZONA I NOVE CIJENE SERVISNIH USLUGA ZA MEĐUNARODNE VOZOVE

Od 20. maja 2023. počinje prodaja voznih karata za vozove na relaciji Bar-Zemun-Bar u ljetnjoj sezoni, kao i primjena novog cjenovnika u kušet i spavaćim kolima i kolima za prevoz praćenih automobila.

opširnije

Normalizovan željeznički saobraćaj

Obavještavamo korisnike naših usluga da je, nakon izvršenih bezbjednosnih provjera, željeznički saobraćaj uspostavljen u 14:55h i svi vozovi će nastaviti da saobraćaju prema redu vožnje.

opširnije

Alternativni prevoz na relaciji Podgorica - Bar - Podgorica zbog dojave o bombi

Obavještavamo korisnike naših usluga da je zbog dojava o bombama organizovan alternativni prevoz na relaciji Bar – Podgorica – Bar

opširnije

×