Štampaj
OBJAVLJENO: 21.04.2021.

Prekid željezničkog saobraćaja između Sutomora i Bara

Usled planiranih radova na dijelu pruge između stanice Sutomore i stanice Bar koje realizuje Željeznička infrastruktura Crne Gore, te najavljenog totalnog prekida u željezničkom saobraćaju na pomenutom dijelu pruge u periodu od 22. aprila 2021. godine sa početkom u 19:30 časova do 26. aprila 2021. godine u 04:30 časova, saobraćaj međunarodnih putničkih vozova na relaciji Bar-Topčider-Bar će se odvijati od/do stanice Podgorica.

Dakle, vozovi koji saobraćaju iz pravca Beograda vožnju će završiti u stanici Podgorica, odakle je za prevoz putnika do stanice Bar organizovan alternativni prevoz autobusima.

Vozovi koji saobraćaju iz pravca Bara ka Beogradu vožnju će počinjati u stanici Podgorica. Za prevoz putnika od stanice Bar do stanice Podgorica biće organizovan alternativni prevoz autobusima.

Polasci autobusa iz stanice Podgorica i stanice Bar vršiće se po redu vožnje međunarodnog voza.

Takođe, kola za prevoz praćenih automobila u navedenom periodu neće saobraćati.

Za vrijeme najavljenog trajanja zatvora pruge, lokalni putnički vozovi na relaciji Podgorica-Bar-Podgorica će počinjati i završavati vožnju u stanici Sutomore. Prevoz putnika između stanice Sutomore i stanice Bar biće organizovan autobusima koji će polaziti iz stanica po važećem redu vožnje lokalnih vozova.

×