Štampaj
OBJAVLJENO: 09.01.2020.

Izvinjenje putnicima zbog vanrednih događaja 3. i 4. januara

Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica upućuje izvinjenje svim putnicima kojima su uslovi i raspored putovanja bili otežani usled vanrednih događaja koji su se desili 3. i 4. januara 2020. godine.

Naime, 3. januara 2020. godine došlo je do većeg kašnjenja međunarodnih i lokalnih vozova i poremećaja saobraćaja zbog pada leda i materijala sa oplate svoda tunela u ukrsnici Kos i zatvora pruge radi sanacije posljedica ovog vanrednog događaja.

Na otvorenoj pruzi između Bara i Sutomora, 4. januara, došlo je o iskliznuća poslednjih kola u vozu iz sastava međunarodnog brzog voza br. 430 koji saobraća na relaciji Bar - Topčider.

Željeznički prevoz Crne Gore je u oba slučaja reagovao u nastojanju da se saobraćaj što je prije moguće normalizuje angažovanjem pomoćne lokomotive, 3. januara, i organizacijom prevoza putnika autobusima, 4. januara. Iako u oba slučaja, uzroci vanrednih događaja nisu odgovornost Željezničkog prevoza Crne Gore, izražavamo žaljenje zbog nastale situacije. Posebno zahvaljujemo našim putnicima na strpljenju i razumijevanju.

×