Štampaj
OBJAVLJENO: 29.06.2015

Izvinjenje putnicima zbog kašnjenja na dan 29.06.2015. godine

Dana 29.06.2015. godine međunarodni brzi voz iz Beograda za Bar, sa polaskom iz Beograda u 20:10 minuta, stigao je u stanicu Bijelo Polje sa zakašnjenjem, prouzrokovanim na teritoriji Železnica Srbije, od 54 minuta. Usled kvara na lokomotivi teretnog voza, vlasništva Montecargo AD, između Sutomora i Virpazara produženo je zakašnjenje od 94 minuta.

Takođe, zbog kvara lokomotive vlasništva Železnica Srbije na otvorenoj pruzi izmedju stanice Golubovci i stanice Podgorica, jutarnji međunarodni voz za Beograd sa redovnim polaskom iz Bara u 9h, kasnio je 163 minuta.
Nakon što je poslata pomoćna lokomotiva, vlasništva ŽPCG, voz je nastavio vožnju za Beograd. Sve vrijeme, putnici su bili bezbjedni u vozu, a na raspolaganju je bio i vagon restoran koji koriste korisnici naših usluga.

Zbog cjelokupne nastale situacije. tj. ovih kvarova na otvorenoj pruzi, međunarodni voz iz Subotice kasnio je 25 minuta, a u tom periodu, takođe usled navedenih kvarova, kasnili su i lokalni vozovi na relaciji Podgorica-Bar.

Željeznički prevoz Crne Gore izvinjava se putnicima koji su bili prinuđeni da čekaju usled kašnjenja prouzrokovanim ovim događajima.

×