Štampaj

Novosti

Normalizovan međunarodni prevoz putnika

Na pruzi Beograd-Bar vozovi se ponovo kreću u skladu sa redom vožnje na svim relacijama.

opširnije

Vozovi saobraćaju do Prijepolja i Užica, između redovni autobusi

Treći dan blokade pruge u Priboju željeznički prevoz odvija se do Prijepolja i Užica, a između ove dvije stanice Železnice Srbije upućuju putnike na redovan autobuski prevoz.

opširnije

Međunarodni vozovi saobraćaju do Prijepolja i Užica

Zbog blokade pruge Beograd-Bar kod Priboja, međunarodni vozovi u utorak 29. oktobra 2013. saobraćaju iz smjera Bara i Podgorice samo do Prijepolja, a iz Beograda samo do Užica.

opširnije

Noćni međunarodni voz saobraća samo do Prijepolja

Zbog blokade pruge kod Priboja, noćašnji međunarodni voz saobraćaće samo do Prijepolja

opširnije

Prevoz autobusima od Bijelog Polja do Beograda

Usljed prekida željezničkog saobraćaja na dijelu pruge Beograd-Bar, Željeznički prevoz Crne Gore organizovao je autobuski prevoz za putnike dnevnog međunarodnog voza za Beograd.

opširnije

Volonteri Crvenog krsta edukovali putnike ŽPCG-a o borbi protiv trgovine ljudima

U vozovima ŽPCG-a danas su volonteri Crvenog krsta Crne Gore informisali putnike o mjerama opreza u borbi protiv trgovine ljudima kroz razgovor i dijeljenje informativnih letaka.

opširnije

ŽPCG učestvuje u obilježavanju dana borbe protiv trgovine ljudima

Željeznički prevoz Crne Gore uključio se u obilježavanje 18. oktobra, Evropskog dana borbe protiv trgovine ljudima, dijeljenjem informativnih kartica Crvenog krsta.

opširnije

Evropski a naš

Prenosimo pisanje portala refleksija.me o kvalitetu putovanja na liniji Nikšić-Podgorica i obratno novim CAF-ovim vozovima u okviru promotivne akcije kojom cijena karte na ovoj relaciji iznosi 1 €.

opširnije

Promotivne cijene voznih karata na relaciji Nikšić-Podgorica i obratno

Željeznički prevoz Crne Gore AD u periodu od 01.10 – 31.12 2013 godine, na pruzi Nikšić-Podgorica odobrava promotivne cijene voznih karata u iznosu od 1,00 €.

opširnije

Poslovanje u avgustu uspješnije ove u odnosu na prethodnu godinu

Fizički obim rada na nivou Društva ( uključen i lokalni i međunarodni saobraćaj) u odnosu na isti period prošle godine ima pozitivne pokazatelje po svim parametrima.

opširnije

×